Ne demek?

Wiki Article



Çeşitli renklere iye Goldfix sprey boyalar 400ml ambalajlarda sunulmaktadır. Taksit

E-Postamızın madun Kısmında Gönderen Kargo firması ve içinsında İzleme Numarası arz kızılır. Bu izleme numarası veya sipariş numaranız ile bile kargonuzun durumunu kovuşturma edebilirsiniz. Kargo bilgileriniz e-posta yoluyla göndermiş olduğu bâtınin sistemimizde kayıtlı olmayan ve e-posta detayları namevcut müşterilerimiz bu sayfada kargolarını uyma edebilmek karınin Jüpiter Temsilcilerimizden Sipariş numaralarını öğrenebilir ve kargo durumlarını Alıcı temsilcimizden aldıkları bilgiler ile sorgulayabilirler.

Kapatıcılığı mualla kademede olan akrilik boya çeşitleri akarsu bazlıdır ve bu sayede kullanım esnasında sizlere koskocaman bir suhulet esenlar. İstenmeyen bölgelere bulaş meydana geldiğinde ıslak çaput katkıı ile kıytırık müdahaleler sonucu bu bulaş sorunundan kurtulabilirsiniz. Gine aynı şekilde tatbikat esnasında elinize bulaşacak olan akrilik boyayı da su ve sabun ianeı ile emeksiz bir şekilde çıkartabilirsiniz. Akrilik boyaları metalik sprey kullanımının olası olduğu her yüzeyde kullanabilirsiniz. 

Sprey boyalar dekorasyon kucakin keşif etiğinizden daha fazla kullanılır. Günlük ömür alanınızda küçük tadilat çıkarmak dâhilin sprey boyalardan katkı alabilirsiniz. Mobilyalarınızı tebdil etmek alegori sadece sprey boyalar ile rengini değmedarımaişettirerek bütçenizden mürtefi oranda tutum katkısızlayabilirsiniz.

Sprey boya beyaz zehir tonlarda kullanıldığında cidar ve eşyaların renginde eşitleyici bir gösteriş üstlenir. Sprey boya ile yapılan uygulamalarda beyaz zehir nitelik yararlanmaı, daha sonradan duvarlarda oluşacak olan nitelik farkının önüne geçer.

Boyama konulemi bittikten sonra kutuyu elverişsiz çevirip sili kavara çıkana derece valfe basınız. Kontra taktirde valfte mütebaki boya donar ve boyanın gene tasarrufına ruhsat vermez. Kılgı sırasında yüzeyin yatkın olması henüz yavuz sonuç verir. Kuruma süresi önerilen goldfix derz tatbik sıcaklığına ehil ortamda 5 Dakikadır.

Sprey boya kategorisinde daha biryoğun farklı renk seçeneği bulunur. Alternatif tercihleriniz midein sprey boya gri renk tonlar arasından tercih yapabilir yahut sarı, turuncu üzere heyecanlı renkler ile ihtiyacınız olan hareketliliği elde edebilirsiniz.

Sprey boyalar farklı gramaj seçenekleri ile bile tam olarak ihtiyacınıza mukabele ati şekilde tercih yapmanızı esenlar.

Boyama mesleklemi bittikten sonrasında kutuyu zıt çevirip necip kavara çıkana denli valfe basınız. goldfix derz Huysuz taktirde valfte mütebaki boya donar ve boyanın yeniden yararlanmaına müsaade vermez. Tatbik esnasında yüzeyin çevrilmiş olması daha uygun sonuç verir. Kuruma süresi önerilen aplikasyon sıcaklığına sahip ortamda 5 Dakikadır. Çeşitli renklere mevla Goldfix sprey boyalar 200ml ve 400ml ambalajlarda sunulmaktadır.

Sprey boya kırmızı ve gökçe kabil diğer renk seçeneklerini bile tercih ederek her eşyada hayalinizdeki dizaynı ortaya çıkartabilirsiniz. 

Satıcılar, sizi Koçtaş dışında başka bir platforma yönlendirmemelidir. Herhangi bir satıcının sizi özge bir siteye yönlendirmesi sebebiyle oluşabilecek mağduriyetlerden Koçtaş sorumlu değildir.

Astar kullanmadan gerçekleştireceğiniz boyama fiillemlerinde aynı zemini olması gerekenden çok daha goldfix silikon bir araba nöbet boyamak zorunda kalabilirsiniz. Kategoride bulunan sprey boya seti ile hem ihtiyacınız olan tona hem bile boyama esnasında size lüzumlu olacak biraşırı yardımcı gerece henüz şık fiyatlar ile ehil olabilirsiniz. 

Zemine atılan bir siyah boyanın peşi sıra daha çok yük üzerinde dilediğiniz oynamayı yapmanız ve dilediğiniz modeli ön plana çıkarmanız muhtemel evet. Harika bir yansıtıcı olan yağız boya aynı zamanda da haza bir kapatıcıdır. 

Yürütüm esnasında eğer kesme aralıklarında bekleme süresini uzatırsanız, ihtiyacınız olandan henüz kaliteli bir eşpiyade mevla olabilirsiniz. Tercihinize bakarak bu boyaları dilediğiniz dakika sökebilirsiniz. Bu özelliği ile vesair boya gruplarından ayrılır. 

Report this wiki page