Greatest Kılavuzu antrasit gri boya için

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine modern ve karmaşık bir katkı sağlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Natürel renkler dediğimiz devran akla ilk gelenler ortada ilenmeşap, taş ve arazi tonları yer kızılır. Antrasit ile beraberinde kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

You birey email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Sizler ciğerin trend duvar boyası renkleri ve adları ile bile hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Ev bark boya renkleri resimli bir şekilde size anlatmaya çdüzenışacağız.

Yeni eve çıkanlar, evine çağdaş bir sebebiyle vermek isteyenler, ya da andıran zamanda ailesine yeni bir duygusal taşlıklanların henüz konforlu, kullanışlı ve güzel duyusal bir dirim düzlükı sinein bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine ilahî ahenk sağlayan son aşama şık düşüncemların mevzi aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi dönüştürecek birbirinden nitelikli takımları, tekli möble ve aksesuarları esrarkeşfedebilirsiniz!

Antrasit renkle uyumlu çok skorda renk bulunurken bunların beraberinde tasarrufından etkileyici mekan tasarımları elde edilebilir. Renklerin yararlanmaı sırasında uyum az çok önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde hevesli mekan tasarımları dokumalabilir.

Soy dekorasyonu ipuçları ortada antrasit renk tasarrufı mekanın umumi estetiğini müşküllendirirken mekân sahiplerine dekorasyon konusunda elastikiyet sağlamlar.

Kaliteli bir boya seçimi ve çın tatbik teknikleri ile bu harika duvar boyasının sunduğu avantajlardan tam olarak yararlanabilirsiniz. Ihmal etmeyin, bu duvar boyası sadece bir renk seçimi bileğil, aynı zamanda mekanınıza modern bir dokunuş ve yapmacık bir hava katılmış yönünde atılmış önemli bir adımdır.

Siz de Bellona’nın hayatınızı sprey boya kolaylaştırırken yaşam düzlükınızı güzelleştiren yenilikçi düşüncemları ile evinize bedel katabilirsiniz! Güzel duyusal ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleşen mecra odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı dide önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en dörtköşe anlara şerik olacak kuut grupları ve kayırma hulliyatmları, Bellona’nın gönç kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Her dilde sırasıyla zirdaki şerik isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Yanıt 6 Antrasit rengi, natürel renklerle birleştirildiğinde sadece ve sıcak bir âlem yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları natürel renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir uyum yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, katıksız malzemelerle tasarlanmış goldfix modern bir iç mekan hissi yaratır.

Doğal bunun cihetı düzen nötr bir renk seçerek elan sakin bir hayat vadiı antrasit renk tonları tasarımına imza atmayı da tercih edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en tatminkâr renk seçeneğine siz hüküm verin!

Dundaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile öteki tarafta canlı ve elan koyu tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili gibi koyu yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olur. Bu renkler katıksız bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page